Vindfang flytter inn på Blått Kompetansesenter på Frøya

Vindfang er ikke lenger bare å finne på Hitra, nå etablerer vi oss på Frøya for å være nærmere næringslivet på øya. På kontoret på Sistranda vil ildsjelene med merkevarebygging på hjernen være tilgjengelig så og si hele uka.

Spesialisert merkevarebygging

Vindfang spesialiserer seg på langsiktig merkevarebygging. Det betyr at du får en rød tråd i alt du sier og gjør og bygger merkevaren din sterkere og sterkere, i stedet for å vingle mellom enkeltstående ideer eller kampanjer. Men om du trenger en logo eller et skilt, fikser vi det også. Nytt i år er Vindfang Film og at vi selv produserer alt fra enkle produktfilmer til profilerende filmer som har en jobb å gjøre; bygge merkevare og skape ønsket omdømme for næringslivet.

Gi oss en utfordring

Ta til venstre for trappa i 1. etasje for en prat om smått eller stort. Stikk gjerne hodet inn for å gi oss i Vindfang en utfordring. Eller avtal et møte ved å sende en e-post til anne@vindfang.no

Alle fortjener sitt eget konsept

Vindfang mener at alle fortjener et unikt konsept som skiller seg fra konkurrentene, et budskap som konkurrentene dine ikke kan sette sin logo under.

Hvorfor velge Vindfang når du skal bygge merkevare?

Fordi vi er opptatt av å finne, ikke bare å finne på. Et samarbeide med Vindfang gjør at du får et unikt konsept som skiller seg fra konkurrentene.
Du gir rett og slett folk en grunn til å velge deg.