Alt innen digital markedsføring

Nettsider, apputvikling eller markedsføring i sosiale medier, spør oss om hjelp!

Nettsider

Et godt nettsted må ha flere tanker i hodet samtidig. Det må sørge for en god og strømlinjeformet brukeropplevelse, samtidig som den gir mottaker et godt innhold.

Noen av tingene man bør tenke på er: Svarer vi på brukernes forventinger? Kan vi tilby noe ekstra? Er veien til innholdet enkel, eller er det for mange klikk før vi kommer til poenget?

Et godt nettsted handler om brukervennlighet og god informasjon, pakket inn i et pent design. Enten du trenger et nettsted til å dele informasjon, en nettbutikk eller kanskje en blogg, snakk med oss.

Vi designer de fleste nettsidene vi lager i WordPress. Dette er en brukervennlig løsning som er enkel å oppdatere og holde vedlike. Dersom du ønsker en større og mer avanserte løsninger tilbyr vi også nettsider bygget fra grunnen av med kode.

Våre nettløsninger bindes aldri til oss som leverandør, og dere står fritt til å drifte siden selv etter lansering.

Med den enorme konkurransen der ute er det ikke bestandig nok å ha et flott nettsted, det trenger av og til litt ekstra drahjelp for å bryte gjennom all støyen. Vi tilbyr våre kunder SEO og Google AdWords for å øke synligheten for din nettside.

Og husk, funker ikke nettsidene deres på mobil, ja så funker de ikke.

Vi hjelper også til med å lage egne komponenter i allerede eksisterenede sider, et eksempel er båtvelgeren til Skarsvåg boats.

Sosiale media

Enten dere har et flott nettsted, eller verdens beste produkt med den beste plasseringen i gata så hjelper det lite hvis ingen vet om det. Dere må tå plass, der folk er på nett. Har dere et produkt som har høy konkurranse er det ikke alltid nokk med en flott nettside med godt innhold, det trengs litt ekstra drahjelp.

Vi har erfaring med oppsett på; Google AdWords, Facebook kampanjer, Instagram, snapchatfilter og banner annonsering for å nevne noe. Ja stort sett det dere måtte trenge for å få oppmerksomhet der ute på nett.

Snakk med oss om hva dere ønsker og oppnå, så kan vi sammen sette opp den beste SOME planen for deres bedrift.

Bli synlig på:

 • Facebook
 • Instagram
 • AdWords
 • Bannerads
 • Snapchat
 • LinkedIn
SOME Vindfang

App til ditt formål

Alle er vi kjente med at apper forenkler hverdagen. Og mange ønsker seg sine egne skreddersydde løsninger enten det er for å øke effektiviteten på arbeidsplassen eller du har en glimrende spill ide.

Vi har erfaring innen utvikling og design av apper. Vi tilpasser de forskjellige brukersystemer og hjelper deg med brukergrensesnitt, design og utforming til lansering.

Det er mange viktige ting man må huske når man utvikler en app, de har kort leve tid og de trenger konstant utvikling for å holde seg aktive og atraktive på markedet.

Å utvikle en app kan koste fra 10 tusen og opp til flere hundre tusen kroner. Her kommer det an på hva du ønsker av funksjonalitet, fleksibilitet og videre oppdatering osv.

Det er også viktig og tenke på om appen skal funke på alle platformer eller om dere kun trenger den til Androide etc.

Apper for det meste:

 • Jobbregistrering
 • Interne nyheter
 • Spill
 • Produktkataloger
 • Idémyldring
KI app utvikling Vindfang
KI app utvikling Vindfang
KI app utvikling Vindfang