Kunde:

Hurran Villsau

Logo design & nettside

Hurran gård drives nå i 4 generasjon. De har drevet med villsau siden 2000, og videreforedling og slakteri siden 2007. De kom til oss med et ønske om en Logo som kunne stå seg over tid, den skulle vise frem hva de drev med og den skulle føles naturlig og jordnær.

Resultatet ble en stilisert utgave av en villsauvær, med naturlige jordtoner. Villsau har mye mer fargevarianter en vanlig sau. Det ble videre bygget på en profil som skulle tar vare på det naturlige og rene. Vi er stolte over og være med og digitalisere og fremme denne tradisjonsrike familiebedriften.

Ønsker du å smake på førsteklasses villsau som har levd og beitet ute i havgapet fritt for fjøs og folk, ja da må du teste ut Hurran sitt kjøtt.

Etikett Hurran Villsau
Logo Hurran
Etikett Hurran Villsau

Nettside

Nettsiden til Hurran er satt opp i en WordPress og har en såkalt manuell nettbutikk løsning. Denne passet kundens behov og de får alle sine bestillinger direkte inn på e-post. Det er ikke lagt opp noe betalingsløsning da dette gjøres i etterkant mellom Hurran og kunde.

Dersom du har en nettside og er usikker på om du tørr å satse på full nettbutikk så er dette en veldig god start for å teste ut.

Kunden selv oppdaterer innhold og legger ut nyheter. Vi tilbyr alle våre kunder opplæring for bruk av nettsidene dersom de selv ønsker og kunne redigere og legge til innhold. Dette er inkludert i våre tilbud.

Kunde kommentar

Vi er veldig fornøyd med Vindfang, fått mye skryt for delikat nettside og folk kjenner igjen logoen. I tillegg til en fantastisk service, og jeg får svar på det jeg lurer på. En fin nettside gjør at folk blir nysgjerrige og er oftere innom for å sjekke

– Aina Taraldsen, Daglig Leder