Vindfang sjæla

Hvem er vi, hva står vi for og hva driver vi med, her frå du et lite innblikk

Historien vår

Vindfang reklame lever for, god kommunikasjon og godt design. Vi er et allsidig byrå med mye kunnskap. Her finner du fotografer, videografer, designere, trykkere og skarpe prosjektledere.

Sammen jobber vi for at våre kunder skal få en god bør og gode resultater.

Vi har trua på god kommunikasjon, så vi inviterer gjerne på en en kopp kaffe og gir deg en «grand tour»

Våre tanker rundt det vi gjør

Lidenskap må møtes med kunnskap for å gi resultat. Markedsføring er ikke bare en den fine reklamen. For å nå drømmen må man ha en plan. Vi på vindfang elsker å jobbe etter planer. Planer gjør vårt arbeid til en lek. Det er som å skyte på blink med kikkertsikte. Du kan være mye mer sikker på å treffe målet. Og skulle det være at du bommer, ja så kan du bruke kikkertsikte for å se hva som gikk galt. Så treffer du neste gang.

Vår kunnskap og lidenskap, har gjort oss ganske god på å skyte blink.

Her inne kan du finne ting vi brenner for, ting vi er stolte over som vi mener alle bør få vite om.
Kommuniser med oss, så hjelper vi deg å kommunisere med kundene dine!

Det mest spennende vi vet er nettopp DEG! Når du forteller oss om dine drømmer og utforinger, oppturer og nedturer og drømmer om fremtiden. Ja da kjenner vi engasjementet stige. Kjennskapen vi har til våre kunder er nerven i alt vi gjør.

God markedsførig skal fortelle hvem DU er og hva du står for. Den skal vise deg frem på ditt aller beste. Den skal få deg til å skinne og vise trygghet.
Og ikke minst, den skal gi deg vekst!

De enkleste strek kan skape store følelser

Folket på Vindfang

Vindfang starta på Hitra men i dag finner du oss flere steder. Men for å starte med starten så kan vi presentere våre kloke hoder på Hitra først. Her har vi flere fremdragende fotografer og filmere samt designere. Vi har også en fantastisk trykkavdeling som stiller sin kunnskap og effektivitet til rådighet. Vi har folk som er gode på strategi og utvikling samt et team med selgere.

I Trondheim har vi en egen avdeling som sitter med to erfarne designere samt prosjektledelse og strategi. Planen for fremtiden er å utvikle oss videre her for å få større kapasitet der og være like godt dekket her som på Hitra.

Og hvem vet hvor du finner oss i fremtiden.

Vi er stolte av å fortelle at vi har flere ansatte som har jobbet til oss over 10 år, så her er det mulig å trives. Men vi passer samtidig på å få inn nytt og frikst blod for å holde oss på ballen.